Etiquetes

divendres, 1 de febrer de 2013

Sortida a conèixer els oficis d'Olesa

Aquesta setmana vam treballar alguns oficis d'Olesa i vam haver de fer una feina de gent gran. Vam fer tres grups:
 A.- ORGANITZADORS: aquest grup havia de buscar la informació necessària per poder visitar l'ofici escollit (el farmacèutic d'Olesa i la Fusteria Viñas). Van haver de trucar, presentar-se i concertar el dia i la hora, van haver d'escollir el camí per on aniríem i com tornaríem, qui hi aniríem...
B.- ENTREVISTADORS: aquest grup va haver d'escriure l'entrevista. Pensant molt bé quines preguntes volíem fer, pensant molt en ser educats a l'arribar i al marxar, fer una bona presentació i un bon comiat...
C.- FOTÒGRAFS I CRONISTES: van haver de pensar les fotos que farien durant la sortida i escoltar molt per fer la crònica a l'ordinador que serà la que us explicarà la sortida amb més detall.
Doncs aquí teniu la crònica de Plana Ponça sobre la sortida: "DIJOUS 31 DE GENER DEL 2013 EM anat a veura al virjili. LEM preguntat parque vulia se farmaeuic. LEM preguntat cuants anys tenia i ans a cuntastat 50 anys. LEM preguntat cuant purtava travallan. travalla a la farmasia. travalla am als madicamnts. ven madicaents. em fet una fotu al virgili i al grup."
I aquí teniu la crònica de Matabous "Avui Dijous 31 de gener del 2013 Em anat l axcursio a la Fusteria i al farmaceutic. Em anat de Exscursio el Matabous i plana ponça. Ens en guiat i uns en fet preguntes i fotografies. Per que estem traballan els ofisis. Ans an agrada molt. "

1 comentari:

  1. Quina sort tenim de viure en un poble petit ide tenir una escola com la que tenim,d'aquesta manera ben segur que no s'oblidaràn dels oficis que han vist,és més divertit que no pas veure'l a través d'un llibre,moltes felicitats nois ho heu fet supeeeer bé.Susana.

    ResponElimina

Abans de ser publicat,
el teu comentari serà revisat.
Rodolí! :)