Etiquetes

dijous, 23 d’abril de 2015

Projecte interdisciplinar dels ANIMALS: les mascotes

Aquests dies hem començat el projecte interdisciplinar. Parlarem molt dels animals i de les mascotes, però ho farem en totes les àrees de cicle inicial. També hem muntat una botigueta per poder comprar els estris de les nostres mascotes desitjades. Aquí us expliquem algunes de les feines que hem anat fent aquests dies.
  1.- Una de les activitats que vam fer va ser escollir un animal per tenir a l'aula. Ens vam ajuntar amb altres alumnes que volien el mateix i vam fer grups.Ara havíem d'argumentar que aquest animal era el millor, tenint en compte que si era l'escollit seria el que hauríem de cuidar durant tot el trimestre. Després d'argumentar, canviàvem els papers. Ara havíem de dir coses per les quals l'animal que ens havia tocat (que ja no era el nostre) no era adequat tenir-lo a l'aula. Després d'aquesta bona xerrada vam escollir tenir un HAMSTERS. Però vam enviar un mail per adoptar-ne i la noia (la Teresa) ens va aconsellar JERBUS que són diurns.
  2.- Fem grups per col·locar els productes ordenats a la botiga. Han de classificar i organitzar els productes de manera còmoda per poder trobar facilment el que necessitem. Els posem una condició: com a màxim poden fer 6 grups de productes. Per equips fan un llistat i també ho fan amb els productes.
  3.- Organitzem i distrubuim l'espai per fer la botiga. Per parelles han hagut de decidir com volien la botiga i fer un projecte. Després l'han hagut d'explicar als companys i entre tots hem fet la distribució. Si no no podrem obrir-la!!!!!Ahhhh! i ens han ajudat dos companys grans!!!! 4.- Posem preus alt productes, decidim l'hora d'obertura i la Laia ens porta un troç de closca de la tortuga. Hem de decidir els preus. Per grups ens toca una part dels elements de la botiga: medicines, passeig, alimentació, transport, higiene... que vam decidir agrupar. Ara hem de posar-los preus i fer un rètol per la botiga. També decidim l'horari d'obertura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Abans de ser publicat,
el teu comentari serà revisat.
Rodolí! :)