Etiquetes

dimarts, 22 de novembre de 2016

LES NOSTRES SILUETES

LES NOSTRES SILUETES ha estat una activitat que ha durat força temps.
Ha tingut diferents etapes que ara us anirem explicant d'una en una.

La primera cosa que vam haver de fer va ser dibuixar les nostres siluetes. Nosaltres sols no podíem fer-ho, així que vam demanar ajuda als nostres companys i companyes perquè ens ajudessin a resseguir les nostres siluetes a llapis.  Cadascú va triar la posició que volia.

Un cop teníem les siluetes dibuixades, cadascú va resseguir la seva silueta amb pintura. Vam fer siluetes verdes, grogues, roses, liles, taronges i vermelles.Després vam pensar una cosa bonica que poguéssim dir de cadascun dels nostres companys i companyes. Les vam deixar recollides en una fitxa.


 I aleshores va arribar la part divertida. Vam anar un dia a la sala de psico i un altre dia a la pista. Cadascú de nosaltres portàvem la fitxa de les coses boniques a la bata. Mentre sonava la música havíem d'anar ballant al voltant de les siluetes. Quan la música s'aturava, havíem d'anar buscant les siluetes dels nostres companys i companyes i havíem d'escriure-hi les seves coses boniques.Quan ja teníem les siluetes plenes de coses boniques, les vam retallar.
Per últim vam llegir i vam reflexionar sobre totes aquelles coses boniques que ens havien escrit les nostres companyes i els nostres companys. Vam pensar sobre:
- si tots els nostres companys i companyes ens havien escrit coses boniques.
- si ens havien dit alguna cosa repetida.
- quina ens havia fet més il·lusió.
- quina no ens esperàvem i ens havia causat sorpresa.
- com ens havíem sentit fent aquesta activitat.
- què havíem après de tota aquesta experiència de les siluetes.

Aquí podeu veure els resultats:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Abans de ser publicat,
el teu comentari serà revisat.
Rodolí! :)