Etiquetes

dimecres, 15 de febrer de 2017

COM FUNCIONARÀ LA BOTIGA DE LES MASCOTES

ATENCIÓ!

Ja tenim en marxa el projecte de les mascotes!

Hem fet molta feina, però encara ens en queda molta per fer. I necessitarem la vostra col·laboració.

La Botiga de Matabous ja està gairebé enllestida. Us expliquem a continuació, pas a pas, com anirà la seqüència d'activitats relacionada amb ella:

  1. Els i les alumnes arribaran a casa amb la fitxa 'LA MASCOTA' en què hauran d'explicar quina mascota de manera virtual volen tenir, per què i què necessitaran per a tenir-ne cura. Cal que omplin aquesta fitxa a casa i de seguida la retornin a l'escola.

 
  1. Amb el llistat de tot allò que necessitaran per tenir-ne cura, a l'escola ja podran anar a la Botiga de Matabous a comprar. Ho faran amb els diners que van aconseguint cada dia si corden bé la bata, si fan el càrrec i el sentiment dins el temps establert i si deixen la seva taula ben recollida a l'hora de marxar.

  2. Un cop tinguin totes les coses comprades ja podran tenir la seva mascota de manera  virtual, que serà una foto que enganxaran en una fitxa ('LA MASCOTA: FITXA') que també a casa hauran d'omplir, detallant característiques de la mascota triada. Aquesta fitxa caldrà retornar-la a l'escola acompanyada d'una MANUALITAT relacionada amb la mateixa mascota.




  1. Un cop hagin portat a l'escola la fitxa i la manualitat, aleshores el procés torna a començar amb la tria d'una altra mascota virtual.

Si teniu qualsevol dubte, us podeu adreçar a les mestres de Cicle Inicial.
Ànims!  :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Abans de ser publicat,
el teu comentari serà revisat.
Rodolí! :)