Etiquetes

dimarts, 16 de maig de 2017

HEM COMENÇAT UN NOU PROJECTE!

ELS PAïSOS DE MATABOUS

Atenció famílies! Hem començat un nou projecte!
Aprofitant que tenim a la classe representació de molts països diferents, hem decidit començar un projecte sobre aquests països, que són: Alemanya, Argentina, Bèlgica, Espanya, Marroc, Perú, Regne Unit i República Dominicana.


Que el món ens il·lumini!Abans de compartir coneixements sobre aquests països hem de saber on són, per això hem après què és un MAPAMUNDI i que n'hi ha de diferents tipus.

Aquí en tenim un de tipus PLANISFERI. És pla i podem veure tota la Terra d'un sol cop d'ull. I és mut perquè no hi ha el nom de cap oceà, ni continent, ni país, ni res de res. Aquest és cortesia de la Paula, la mare de l'Ariadna, que ens l'ha deixat mentre fem el projecte. Moltes gràcies! És preciós i ens farà molt de servei! :)Aquest que estan consultant els alumnes és un altre tipus de mapamundi, es diu GLOBUS TERRAQÜI o BOLA DEL MÓN. Té forma d'esfera i no podem veure la Terra sencera d'un sol cop d'ull.


Ara estem creant els nostres propis planisferis, treballant per grups. Els nostres no seran muts. Hem fet recerca i sabem que hi ha 6 continents (AMÈRICA, EUROPA, ÀFRICA, ÀSIA, OCEANIA i ANTÀRTIDA) i 5 oceans (PACÍFIC, ATLÀNTIC, ÍNDIC, ÀRTIC i ANTÀRTIC) i n'estem aprenent els noms i a ubicar-los en el mapa. Mireu què bé que treballem!
Seguirem informant dels nostres avenços! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Abans de ser publicat,
el teu comentari serà revisat.
Rodolí! :)